کد خبر: ۱۲۸۹۲۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۸ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 29
خطر ابتلا به وسواس در پسران نوجوانی که ضربان قلب آنها در حالت استراحت بالای 82 ضربه در دقیقه بود، در قیاس با پسران نوجوانی که ضربان قلب آنها در حالت استراحت زیر 62 ضربه در دقیقه بود، 69 درصد بیشتر بود.
شفا آنلاین>سلامت>نتیجه تحقیق روی یک میلیون سوئدی نشان می دهد مردانی که در اواخر دوران نوجوانی ضربان قلب و فشار خون بالا داشته باشند، بیش از دیگران در طول زندگی خود در معرض خطر ابتلا به اختلالات روانی هستند.

به گزارش شفا آنلاین، از جمله این اختلالات روانی می توان به اختلال وسواس، شیزوفرنی و اختلالات اضطرابی اشاره کرد.
محققان در این مطالعه جدید به بررسی ارتباط میان اختلافات در ضربان قلب در حالت استراحت و فشار خون با بروز اختلالات روانی در طول حیات این مردان سوئدی پرداختند.
نتایج این مطالعه که به صورت آنلاین در مجله JAMA Psychiatry منتشر شد، نشان داد که خطر ابتلا به وسواس در پسران نوجوانی که ضربان قلب آنها در حالت استراحت بالای 82 ضربه در دقیقه بود، در قیاس با پسران نوجوانی که ضربان قلب آنها در حالت استراحت زیر 62 ضربه در دقیقه بود، 69 درصد بیشتر بود.
همچنین خطر ابتلا به دو عارضه شیزوفرنی و اضطراب در پسرانی که در گروه ضربان قلب بالا قرار داشتند، در قیاس با پسرانی که در گروه تعداد ضربان قلب کمتر قرار داشتند به ترتیب 21 و 18 درصد بیشتر بود.
محققان در این مطالعه متوجه شدند که احتمال تشخیص وسواس، شیزوفرنی و یا اضطراب در مردانی که در اواخر دوره نوجوانی ضربان قلب آنها در حالت استراحت بالاتر است و فشار خون بالاتری دارند، بیشتر است.
بیشترین میزان ارتباط در اختلال وسواس مشاهده شد، به طوری که احتمال ابتلا به این اختلال در مردانی که ضربان قلب بالاتری در حالت استراحت داشتند در قیاس با مردانی که ضربان قلب آنها در حالت استراحت کمتر بود، 70 تا 80 درصد بیشتر بود.
به نسبت خطر ابتلا به اختلال وسواس در گروه مردانی که بیشترین میزان فشار خون را داشتند در قیاس با مردانی که میزان فشار خون برخوردار بودند، 30 تا 40 درصد بیشتر بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: