شفا آنلاین>سلامت>وزیر بهداشت از نارضایتی خود درباره میزان نمک مواد غذایی خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین،سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در
پاسخ به سوالی مبنی بر رضایتمندیاش از میزان نمک نان و پنیر گفت: از این
وضعیت راضی نیستم ولی از همکاری صنایع برای کاهش میزان نمک رضایت دارم، طبق
مصوبه شورای عالی امنیت و سلامت غذایی باید میزان نمک مواد غذایی از جمله
نان و پنیر 10 درصد کاهش پیدا کند که رسیدن به این هدف نیازمند یک دوره 10
ساله است.
وی ادامه داد: باید قبول کنیم که
ذائقه مردم را یک دفعه نمیتوانیم تغییر دهیم چرا که کاهش میزان قند و نمک
توسط صنایع با استقبال کم مردم روبرو میشود و آنها دچار زیان مالی
میشوند.
وزیر بهداشت افزود: امیدواریم که صنایع
در این بازار رقابتی به دنبال افزایش سلامتی تولیدات خود باشد، زیرا این
موادغذایی سر سفره خود آنها هم میرود.