کد خبر: ۱۲۷۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - 2016October 22
شفا آنلاین>سلامت>وزیر بهداشت از نارضایتی خود درباره میزان نمک مواد غذایی خبر داد.
به گزارش شفا آنلاین،سیدحسن قاضی‌زاده‌ هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوالی مبنی بر رضایتمندی‌اش از میزان نمک نان و پنیر گفت: از این وضعیت راضی نیستم ولی از همکاری صنایع برای کاهش میزان نمک رضایت دارم، طبق مصوبه شورای عالی امنیت و سلامت غذایی باید میزان نمک مواد غذایی از جمله نان و پنیر 10 درصد کاهش پیدا کند که رسیدن به این هدف نیازمند یک دوره 10 ساله است. 

وی ادامه داد: باید قبول کنیم که ذائقه مردم را یک دفعه نمی‌توانیم تغییر دهیم چرا که کاهش میزان قند و نمک توسط صنایع با استقبال کم مردم روبرو می‌شود و آنها دچار زیان مالی می‌شوند.

وزیر بهداشت افزود: امیدواریم که صنایع در این بازار رقابتی به دنبال افزایش سلامتی تولیدات خود باشد، زیرا این موادغذایی سر سفره خود آنها هم می‌رود.
برچسب ها: نمک ، سلامت ، وزیر بهداشت
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: