وی افزود: زایمان زودرس، مسمومیت باردرای، سقط جنین، فشار خون ناشی از بارداری، اختلالات رشد در کودک، آسیب های مغزی، کاهش آهن بدن و افزایش فشار خون از عوارض کم کاری تیروئید در زنان باردار به شمار میرود.
متخصص بیماری های غدد و داخلی با بیان اینکه شناخت علاائم و بیماریهای دوران بارداری کمک بزرگی در زایمان و نیز حفظ سلامت شخصی خواهد داشت، افزود: بدون شک از اختلالات تیروئید در زمان بارداری آگاه هستید ، توصیه میشود که قبل از بارداری تست تیروئید را انجام دهید و از وضعیت خود با خبر باشید.
زمان زاده با اشاره به اینکه کم کاری تیروئید یکی از عوارضی است که میتواند جان مادر و فرزند را به خطر بیاندازد .در چنین حالتی مراجعه به پزشک و کنترل هورمون الزامی است، گفت: متخصص غدد به صورت مرتب به بیمار کمک میکند تا بیماری فرد تحت کنترل باشد همچنین علاوه بر تجویز دارو، به فرد باردار توصیه می کند که هر شش هفته یک بار آزمایش تیروئید بدهد تا میزان هورمون تیروئید در خون مشخص شود.
متخصص بیماری های غدد و داخلی در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس تحقیقات انجام گرفته احتمال ابتلا به سرطان کبد در زنان مبتلا به کم کاری تیروئید بیشتر است، لذا اگر كم كاري تيروييد داريد حتما سبزيجات را پخته مصرف كنيد و برای درمان مراجعه به پزشک را جدی بگیرید.