کد خبر: ۱۲۷۶۰۷
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۵ - ۲۹ مهر ۱۳۹۵ - 2016October 20
شفا آنلاین>تغذیه>سوءتغذیه اصطلاحی برای بیان حالت فردی با رژیم غذایی نامتعادلی به کار می رود. فردی که سوءتغذیه دارد، ممکن است غذای خیلی کم یا خیلی زیادی مصرف کند و در هر دو صورت، در رژیم غذایی او، یک یا چند ماده مغذی وجود نداشته است.
به گزارش شفا آنلاین،  سوءتغذیه هنگامی رخ می‌دهد که بدن غذای کافی برای رشد و سالم بودن را دریافت ننماید. و این هنگامی رخ می‌دهد که فردی غذای کافی نخورد یا غذایی را که برای سلامت و رشد او ضروری است،مصرف نکند. برخی افراد ممکن است به‌دلیل ابتلا به بعضی اختلالات سوجذب روده‌ای،  قادر به  جذب مواد مغذی  از غذاهایی که دریافت می‌‌کنند، نباشند و به همین دلیل  دچار سوء تغذیه باشند. معمولا در رژیم غذایی‌ فرد مبتلا به سوءتغذیه یا کالری کافی وجود ندارد یا اینکه رژیم او فاقد پروتئین، ویتامین و موادمعدنی (موادمغذی) است. عوامل مشخصی هستند که شما را بیش از سایر عوامل در معرض خطر سوءتغذیه قرار می‌هد که لزوما هم به کمبود مواد غذایی ارتباطی ندارد. در اینجا عوامل خطرساز رایج در سوءتغذیه ارائه می‌شوند:
بستری شدن در بیمارستان
بالا رفتن سن به ویژه اگر با زوال عقل همراه باشد
مشکلات مربوط به بهداشت دهان و دندان
ازدست دادن اشتها
اختلالات خوردن
عفونت‌های جدی
نارسایی اعضای بدن
منبع: HealthDay
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: