وي يادآور شد: اين وضعيت به نحوي است كه بيمه خدمات درماني بيش از يك سال و تامين اجتماعي 6 ماه، پولي به اين مركز آموزشي- درماني پرداخت نكرده و مشكل موجود باعث نگراني ما و ساير مسئولين شده است.
دكتر ادراكي گفت: به دليل شرايط موجود، پزشكان بيمارستان نمازي يك سالي است كه به جز حقوق ماهانه، دريافتي ديگري نداشته اند و حتي طي اين مدت كارانه آنها واريز نشده است.
سرپرست بيمارستان نمازي شيراز ادامه داد: علاوه بر كارانه، اضافه كاري پرسنل بيمارستان نمازي را 6 ماه و اضافه كاري پزشكان را يك سال است به آنها پرداخت نكرده ايم كه همين مسئله انگيزه و كاركرد آنها را تحت تاثير قرار داده و از مسئولين كشوري مربوطه خواستار رفع مشكل هستيم.
دكتر ادراكي گفت: با توجه به اينكه بيمارستان به طور كلي كمبود اعتبار ندارد حتي اگر 5 ماه از مطالبات ما واريز شود، امكان پرداخت سريع كارانه و اضافه كاري ها براي ما فراهم مي شود.
سرپرست بيمارستان نمازي افزود: بدهي بالاي سازمان هاي بيمه گر به اين مركز آموزشي- درماني، مشكلات بسياري در زمينه خريد دارو، تجهيزات و لوازم مصرفي پزشكي به وجود آورده و وضعيت به نحوي نامطلوب است كه شركت هاي دارويي و تجهيزات پزشكي، اقلام مورد نياز را مانند قبل به ما ارائه نمي دهند.
دكتر ادراكي يادآور شد: در حال حاضر واقعا سردرگم شده ايم و به دليل تاخير طولاني پرداخت هاي بيمه ها، براي بهبود شرايط، ديگر چاره اي به ذهنمان نمي رسد و پرسنل اتاق عمل اگرچه مراجعات اورژانسي را حتي در روز اعتراض خود پيگيري كردند اما اعلام كرده اند كه به دليل عدم امكان پرداخت كارانه و اضافه كاري هايشان، اعتراضات خود را ادامه ميدهند و از مسئولان خواستار رسيدگي به اين وضع هستند.
وي مي گويد: اين وضعيت مربوط به كل كشور است و پيگيري ها به صورت مكرر انجام مي گيرد و تمامي مسئولان مربوطه در جريان هستند اما تاكنون براي رفع آن اقدامي صورت نگرفته است.
دكتر ادراكي ادامه داد: روزانه 30 هزار نفر در بيمارستان نمازي تردد مي
كنند كه درصد بالايي از اين تعداد بيمار هستند و اين آمار نشانگر مراجعه
بالا و سختي كار پرسنل است و لزوم رسيدگي به مشكلات يادشده را در اين مركز
آموزشي- درماني ضروري مي كند.خبر جنوب