با اینکه از آخرین نوشابه رژیمی که خوردم سالهاست می گذرد، هنوز هم مزه اش را فراموش نکرده ام. این نوشیدنی برای مدت زمانی طولانی مانند پشتیبان و منبع انرژی باعث میشد در مسیر تحصیل حرکت کنم.اما به دلیل نا آگاهی، نمی دانستم چه تاثیر منفی و مخربی روی باکتری های روده ام، تغییر اشتهایم، و البته سطح انسولینم دارد. آن سالهایی که نوشابه رژیمی استفاده می کردم از بدترین سالها برای سلامتم بود.
راحت طلبی بسیاری از ما را مستقیم به دام غذاهای منجمد می اندازد. گرم کن و بخور، چه چیزی از این ساده تر؟ متاسفانه حتی سالمترین غذاهای منجمد ( از نظر ظاهر ) سرشار هستند از نمک، که باعث احتباس آب در بدن و تبدیل آن به میزبان انواع بیماری ها و اضافه وزن می شود. در واقع، تحقیقات جدید نشان داده اند که سدیم نسبت به آنچه فکر می شد نقشی بزرگتر در تنظیم انسولین دارد.
غذاهای سریع و آماده برای صبحانه کودکانمان مانند غلات صبحانه سرشار از قند هستند و نسخه ای برای بروز بیش فعالی در کودکان. غلات بسته بندی شده، ترکیبی هستند از کربوهیدرات های تصفیه شده و قند و همین آنها را تبدیل به غذاهایی می کند که هرگز نباید به سمتشان برویم.
در خانواده ام سر این غذاها جنگی بود. همسرم و بچه ها، به دنبال طعم و شیرینی های خوشمزه بودند، و دوست داشتند بیرون و در رستوران های چینی غذا بخورند. اما من توان تحمل بیشتر غذاهای چینی را نداشتم – میدانستم مونو سدیم گلوتامات که به غذاها اضافه می شود، روی وزن، روده، عملکرد ذهنی ام تاثیر منفی می گذارد، به همین خاطر دیگر به سمت غذاهایی که حاوی این افزودنی هستند نخواهم رفت.
طی روزهایی که در اورژانس مشغول بودم، همیشه در اتاق استراحت دونات های خوشمزه ای انتظارم را می کشیدند تا بخورمشان. مانند راه حلی برای برطرف کردن خستگی و استرس ذهنی با خوردنشان اغوا می شدم، همین کافی بود که پس از ۱۵ دقیقه عرق سرد بریزم و حس کنم اتاق در حال چرخیدن دور سرم است، یک ساعت طول می کشید تا دوباره حالم به وضعیت عادی بازگردد، پس از مدتی دونات را برای همیشه از برنامه غذایی خود حذف کردم.