شفا آنلاین>تغذیه>رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: هر دو نوع کره گیاهی و حیوانی از نظر سلامتی تأیید شده هستند.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر هدایت حسینی
با اشاره به آزمایشهای انجامشده روی مارگارین و کره حیوانی، خاطرنشان
کرد: آزمایشهای انجامشده روی مارگارین و کره حیوانی این نکته را به اثبات
میرساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه مصرفکنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند،
افزود: درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاعرسانی به صورت شفاف وجود
دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی میتواند کالای مورد نظر خود را انتخاب
کند.
بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، وی افزود:
هرکدام از چربیهای حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است
این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط میشود.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درباره اعتراض برخی از
کارشناسان، مبنی بر چرایی نام نهادن نام کره به چربی گیاهی، گفت: این لفظی
است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این
مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.