شفا آنلاین>تغذیه> یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی در گفتوگو با پایگاه خبری «سلامانه» به سوالات تغذیهای کاربران پاسخ داد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر سیدمرتضی صفوی، متخصص تغذیه و رژیمدرمانی و عضو هیات علمی دانشگاه
علوم پزشکی اصفهان در پاسخ به این سوال که استفاده از برنج قهوهای چه
مزیتی نسبت به برنج سفید دارد و چه کسانی بهتر است آن را در رژیم غذایی خود
قرار دهند، گفت: «برنج قهوهای منبع مناسبی از سلنیوم است و میزان فییر
بالاتری نسبت به برنج سفید دارد. تبدیل برنج قهوهای به سفید باعث از بین
رفتن یکسری از ویتامینها و املاح آن از جمله ویتامینهای گروه B، منگنز،
آهن و فسفر میشود. این نوع برنج به دلیل داشتن سلنیوم بالا که خاصیت
آنتیاکسیدانی دارد، برای افراد مبتلا به سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ و
به دلیل داشتن سبوس و فیبر بالا برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.»
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین در پاسخ به این سوال هم
که ماکارونی ساده بهتر است یا غنی شده، توضیح داد: «ماکارونیها معمولا با
ویتامینها و املاحی از جمله ویتامینهای گروه B و آهن و کلسیم و روی
غنیسازی میشوند که این میتواند منجر به افزایش ارزشهای تغذیهای این
ماده غذایی شود. نوع سبوسدار این ماده غذایی نیز فیبر بالایی دارد و برای
افراد مبتلا به دیابت و یبوست میتواند مفید باشد.»