به گزارش
شفا آنلاین،اکنون
محققان می گویند ظاهرا دلیل این موضوع یک ژن خاص در بدن است که با تعداد
قهوه هایی که فرد می نوشد، ارتباط دارد. آنها در تحقیق خود افرادی از
ایتالیا و هلند را بررسی کردند.
به گفته محققان دانشگاه تریسته، ژن خاص PDSS2 ممکن است سرعت تجزیه کافئین در بدن را کنترل کند.
بر
اساس مطالعه این گروه، کسانی که ژن PDSS2 دارند یک فنجان یا کمتر قهوه در
روز می نوشند، اما آنهایی که این ژن را ندارند بیشتر قهوه می خورند.
بر
اساس بررسی های پژوهشگران دانشگاه تریسته این احتمال زده می شود که PDSS2
قابلیت سلول ها برای تجزیه کافئین را کاهش می دهد و معنی آن این است که اثر
نوشیدن یک فنجان قوه، برای مدت زمان بیشتری در بدن می ماند.