شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از کیسه های پلاستیکی برای مصرف و نگهداری مواد غذایی مجاز نیست.
به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تولید حرارت میشود ؛گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه های پلاستیکی قرار ندهید.این متخصص تغذیه افزود: حرارت نان داغ در کیسه های پلاستیکی سبب تعرق کیسه و کپک زدن نان می شود.وی
درباره ظروف پلاستیکی بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می
شود به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده ای به نام
مونومر(مولکول های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می گیرد) بوجود
می آید که این مواد در دراز مدت ممکن است خطرناک و سرطان زا باشد.عزیزی
در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد
بیماری هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می شود و سیستم های عملکردی بدن
افراد را مختل می کند.وی در پایان اظهار داشت: بهتر است بجای کیسه
پلاستیکی از پارچه استفاده کنید ،البته از پارچه های ساده نه رنگی زیرا
رنگهای بکار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.