کد خبر: ۱۱۷۹۷۹
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 02
شفا آنلاین>تغذیه>انواع خوراکی‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلفی همچون هیدروکربن‌ها هستند که می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.

به گزارش شفا آنلاین، مصرف برخی از مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد، در مقابل انواع خوراکی‌های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس،‌ کالباس، سس و پنیرهای دودی حاوی مواد شیمیایی مختلف ساطع ‌شده از دود مانند هیدروکربن‌‌ها هستند و می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.

در اینجا رایج‌ترین اقلام غذایی که شما را چند قدم به سرطان نزدیک می‌کنند، بیشتر معرفی شده‌اند؛ مواد غذایی‌ای که شاید هر روز به‌انواع مختلف مصرف شوند:

ذرت تفت‌داده‌شده

واقعیت این است که این نوع ذرت به‌تنهایی نمی‌تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی این‌چنینی با کیسه‌هایی حاوی مواد شیمیایی به‌نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته‌بندی شده‌اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمیایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی از انواع سرطان را افزایش می‌دهند.

گوشت‌های فراوری‌شده

انواع این گوشت‌ها از قبیل سوسیس، هات‌داگ، بیکن و ... در بلندمدت خطر ابتلا به برخی سرطان‌های خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از 160 گرم از گوشت‌های فراوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگ‌های ناشی از سرطان را در طول زمان تا 44 درصد افزایش می‌دهد.

کنسرو گوجه‌فرنگی

ماده شیمیایی بیس‌فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه‌فرنگی به‌احتمال زیاد منجر به حل بیس‌فنول در مواد غذایی می‌شود.

گوشت قرمز کبابی/ کباب‌کردن گوشت سفید مرغ

ساختار مولکولی و شیمیایی گوشت قرمز هنگام فرایند کبابی شدن تغییر می‌کند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

نوشابه‌های گازدار

سودا پر از قند، رنگ‌‌های غذایی و مواد شیمیایی است؛ این نوع نوشیدنی‌‌ها بدن را اسیدی می‌‌کنند و سلول‌‌های سرطانی را پرورش می‌دهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی‌اکسید، تحت فشار حل شده باشد.

روغن‌های هیدروژنه

روغن‌های هیدروژنه معمولاً برای ذخیره غذاهای فراوری‌شده استفاده می‌شود که می‌تواند به بیماری‌‌های ناتوان کننده سیستم بدنی، مانند سرطان منجر شود.

غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی

مصرف این نوع محصولات غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آنها شوند.

ماهی پرورشی

به گزارش آوای سلامت ــ ماهی آزاد پرورشی کمبود ویتامین D دارد و اغلب با مواد شیمیایی سرطان‌زا آلوده شده و آلوده به بی‌فنیل‌‌های پلی‌کلرینه و آفت‌کش‌‌ها است.

الکل

ثابت شده که مصرف نوشیدنی‌های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا 30 درصد افزایش می‌دهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: