کد خبر: ۱۱۷۸۱۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - 2016August 01
شفا آنلاین>تغذیه>یک محقق و مدرس طب سنتی غذاهای افزاینده و کیفیت و حجم شیر مادران معرفی کرد.

به گزارش شفا آنلاین، یوسف اصغری درباره ازدیاد شیر مادران شیرده اظهار داشت: مادران شیرده برای افزایش حجم و کیفیت شیر خود،  علاوه بر مصرف غذاهای شیرافزای مناسب با مزاجشان و مزاج کودک، می‌توانند از گیاهان دارویی مفیدی نیز برای این منظور استفاده کنند؛ البته تحت نظر پزشک طب سنتی.

معرفی برخی از مواد غذایی و داروهای گیاهی افزاینده حجم و یا مغذی کردن شیر مادر

این محقق و مدرس طب سنتی افزود: آبگوشت حاوی گوشت بره یا بزغاله ,نخود یا جو, برگ شنبلیله, بذر رازیانه یا انیسون, سوپ جوجه مرغ, نخود, هویج, برگ شنبلیله تهیه شده باشد.

اصغری ادامه داد: فرنی (حریره) که متشکل از 2 قاشق غذاخوری آرد برنج یا نشاسته, یک لیوان شیر یا آب, مقداری نبات یا شکر.
روی حرارت ملایم قرار دهند تا قوام پیدا کند و بهتر است خلال بادام و پسته نیز به آن اضافه کنند.

وی گفت: ماهی کوچک مثل کلیکا همراه با مصلحاتی مانند دارچین, مغز گوسفند, شربت آب عسل همراه رازیانه برای افرادی که نوزاد دختر دارند, مخلوط شیر و ارده کنجد و عسل یا نبات یا شیره انگور نیز افزاینده حجم و کیفیت شیر مادران است.

این مدرس و محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: آب انگور و سیب و هویج تازه, انواع سبزیجات برگ پهن , جوانه گندم و سمنو و عصاره جوانه گندم و عصاره مالت جو نیز بسیار مفید است.

اصغری بیان داشت: زرده تخم مرغ خام یا کمی حرارت دیده, عسل, آب لیموترش تازه یا شیر بادام که متشکل از 50 گرم بادام, دو قاشق مرباخوری عسل, یک لیوان آب در دستگاه مخلوط کن، مخلوط کنید.

وی اضافه کرد: مربای سیب یا به نیز بسیار مفید است همچنین مصرف کشک الشعیر به این ترتیب که 100 گرم جو پوست کنده همراه با یک و نیم لیتر آب با شعله ملایم بجوشد تا 200 سی سی آب باقی بماند. تا داغ است آن را صاف کنید. مایع بدست آمده کشک الشعیر نامیده می‌شود.

این مدرس و محقق طب سنتی یاداور شد: شیره انگور مقوی کننده شیر مادران است. مادرانی که شیر آنها رقیق است و کودک با خوردن آن وزن نمی‌گیرد، شیره انگور مصرف کنند.

برچسب ها: طب سنتی ، رازیانه ، انگور
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: