به گزارش شفاآنلاین ،حمید گرمابی ضمن اعلام این مطلب،با اشاره به طرح جمع آوری گوشی های تلفن همراه قاچاق در پاساژ علاء الدین در راستای ادامه طرحهای مبارزه با قاچاق کالا، گفت:مبارزه با قاچاق نیازمند برنامه های مشخص و مستمر است و اینکه چند وقت یکبار طرح جمع آوری کالاهای قاچاق انجام شود،پاسخگوی این حجم قاچاق نیست.
نماینده مردم نیشابور و فیروزه درمجلس شورای اسلامی،با تاکید براینکه باید مجازات و جرایم سنگینی برای قاچاقچیان درنظرگرفته شود، افزود:متاسفانه آفت قاچاق برخرمن اقتصاد ملی افتاده و ضمن کندکردن رشد اقتصادی و ایجاد آسیب جدی برای چرخ دنده های تولید داخلی، منجر به گسترش فساد در اقتصاد ملی شده است.
دست های پشت پرده در مسیر واردات کالاهای قاچاق به کشور نقش داشته اند/اقتصاد کشور هرسال به بزرگی حجم قاچاق فرصت های توسعه را از دست می دهد
گرمابی با بیان اینکه اقتصاد ایران هرسال به بزرگی حجم قاچاق فرصت ها و ظرفیت های بالندگی و توسعه خود را از دست می دهد، ادامه داد: در برخی از مجتمع های فروش موبایل همانند علاءالدین در بین گوشی هایی که از مبادی رسمی وارد کشور شده، تلفن های همراه قاچاق نیز یافت می شود.
وی برافزایش کنترل درگمرک و مبادی رسمی کشور تاکیدکرد و یادآور شد:متاسفانه گاهی به صورت کانتینری کالای قاچاق به کشور وارد می شود و این سوال را در اذهان ایجاد می کند که این کالاها چگونه به کشور وارد شده و حتما دست هایی پشت پرده در مسیر واردات این کالاها نقش داشته اند.
ضرورت شفاف سازی چگونگی واردات قاچاق گوشی های تلفن همراه به کشور
گرمابی با بیان اینکه برخی مردم مرزنشین به دلیل مشکلات اقتصادی اقدام به واردات غیرقانونی کالا می کنند،افزود: مشکل قاچاق در کشور کوله برها و قاچاقچیان خرد نیستند،بلکه مشکل قاچاقچیان کلان و سازمان یافته هستند،زمانی که قاچاق به صورت سازمان یافته انجام می شود،نشان دهنده عزم و اراده برای انجام این کار و وجود تشکیلات در ورای این عمل است.
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی،با تاکید براینکه باید مشخص شود که پشت پرده واردات گوشی های موبایل در مجتمع هایی همانند علاءالدین چه کسانی هستند،تصریح کرد: باید شفاف سازی شود که چگونه این اجناس قاچاق از نقطه صفر مرزی به قلب پایتخت رسیده است و نهادهای امنیتی و بازرسی باهمکاری و اقدامات هماهنگ باید از واردات کالای قاچاق ممانعت به عمل آورند.