شفا آنلاین>سلامت>یک کارشناس طب سنتی در همدان گفت: دارچین خوراکی و دارویی برای کاهش قندخون افراد به شمار میرود.
به گزارش شفا آنلاین،امیرحسین
خسروی تصریح کرد: دارچین دارای خواص
بیشماری است که به عنوان غذا و دارو از آن استفاده میشود.وی افزود: دارچین به عنوان ادویهای پرطرفدار در غذای خانوادههای بسیاری جای دارد و برخی نیز از جوشانده آن بهره میبرند.خسروی
طبیعت دارچین را گرم و خشک دانست و تاکید کرد: افراد گرم مزاج و کسانی که
دچار اگزما، حساسیتهای کبدی، خارش و کهیر و بیماریهای حاد گرمایی هستند
باید از مصرف این ماده پرهیز کنند.وی اظهار کرد: دارچین یک ماده
مقوی است که از آن برای درمان ناراحتیهای رطوبتی، نفخ شکم، پایین آوردن
قندخون در بیماران مبتلا به افزایش قندخون و دردهای استخوانی استفاده
میشود.این کارشناس طب سنتی از دیگر خواص این ماده ارزشمند را
تقویت قوای جنسی و بدنی در خانمها و آقایون دانست و تاکید کرد: افراد
مبتلا به پرفشاری خون باید در خوردن دارچین احتیاط کنند.وی با بیان
اینکه چوبه دارچین در پوسته درخت است، عنوان کرد: با توجه به نوع ذائقه و
سلیقه، مردم از پودر و چوبه دارچین بهره میبرند.این کارشناس طب
سنتی گفت: دارچین در مناطق گرمسیر کشت میشود و مقدار مصرف مجاز آن اگر به
صورت پودر باشد برابر با دو قاشق چایخوری در روز بوده و اگر دمکرده باشد
دو تا سه لیوان در روز است.