به گزارش شفا آنلاین، ناصر رضاییپور درباره خواص خرما اظهار داشت: خرما خوردنی خوب و مقوی است که حضور پررنگی هم در سفرههای رمضان دارد.
بهگفته وی طبیعت خرما، گرم و تر است، خون خوبی تولید میکند و بسیاری از مواد موردنیاز بدن را تأمین میکند.
این متخصص طب سنتی افزود: خرما منبع عناصر معدنی بهویژه آهن است. همچنین قند خرما خیلی زود در گوارش جذب میشود و به همین خاطر در تعالیم دینی مصرف آن در افطار خیلی توصیه شده است.
رضاییپور اضافه کرد: خرمای مصرفی باید کاملاً رسیده و شیرین و ترجیحاً خشک باشد. افرادی که معده ضعیف و تر دارند، باید کمتر از رطب استفاده کنند و بیشتر خرمای خشک بخورند.
وی بیان داشت: مصرف سنتی خرما بههمراه ماشپلو نیز با توجه به سردی نسبی ماش و برنج، خوب است و موجب تعادل آن میشود.
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: بیشترین فایده خرما در افراد با مزاج سرد است ولی زیادخوردن آن در گرممزاجان و در اقلیمهایی که درخت خرما یا نخل بار نمیدهد، موجب تولید خون سوخته و سوداوی میشود.
رضاییپور خاطرنشان کرد: توصیه میکنیم بیش از 3-2 عدد خرما در روز مصرف نشود که همین تعداد هم در گرممزاجان میتواند موجب عارضه شود.