این محقق طب سنتی درباره ویژگیهای خواب خوب در رمضان افزود: یک نکته طلایی در مورد خواب وجود دارد, این است که بهترین زمان خواب زمانی است که غذا از معده اصطلاحاً عبور کرده باشد, یعنی حدود 2 تا 3 ساعت بعد از صرف غذا؛ البته این زمان به غذایی که خوردیم بستگی دارد.
یارقلی گفت: در ماه رمضان حدود ساعت 9 شب افطار میکنیم، از آن طرف برای سحر هم بیدار میشویم، پس بهتر است بهنحوی تنظیم کنیم که افطار سبک که حدود 2 ساعت بعدش هضم اولیه صورت گرفته باشد و ساعت 11 تا 3 افراد بخوابند, قطعاً در طول روز میتواند این باعث کسالت ما شود, اگر افراد خواستند مجدداً بخوابند میتوانند بعد از طلوع آفتاب چیزی حدود 40 دقیقه حداکثر یک ساعت بخوابند.
وی درباره راههای رفع تشنگی در ماه رمضان ادامه داد: یک روش خوب برای رفع تشنگی استفاده از تخم خرفه است. افراد میتوانند یک مقدار تخم خرفه را در یک ظرف پهن کنند. دوغ بسیار کمی را روی آن بریزند. بعد از مدت کمی میبینند این دوغ از بین رفته خشک شده اما مواد مؤثره آن وارد تخم شده. این کار را تقریباً هفت بار تکرار کنند. بعد از آخرین باری که خشک شد میتوانیم بعد از سحرمان یک قاشق غذاخوری استفاده کنیم. خیلی رطوبتبخش خوب و خنککننده خوبی است که تشنگی را در طول روز برطرف میکند.
این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: در ماه رمضان از خوردن غذاهای فستفودی پرهیز کنند چرا که غذاهای خشک محسوب میشوند و موجب غلبه خشکی در ماه رمضان میشود و بیمار کننده است.