کد خبر: ۱۱۱۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - 2016June 13
شفا آنلاین>سلامت>بسیاری از مواد خوراکی در درمان دیابت موثرند ولی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری خام خواری و استفاده از سبزیجات مفیدتر است.

به گزارش شفا آنلاین،محمد کاشانی کارشناس طب سنتی گفت: مواد غذایی در کنترل انواع بیماری از جمله دیابت موثرند اما برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری ماده خوراکی خاصی وجود ندارد. 

کاشانی ادامه داد: گیاهانی مثل دارچین، شنبلیله، سیر و پیاز، آووکادو ،آجیل ، زعال اخته، گیلاس، سرکه، قهوه تلخ شاید این بیماری را کنترل کنند ولی در جایی که ما روزانه مبالغ بسیاری از برنج و نان مصرف می کنیم نقش زیادی ندارند. 

وی اظهار کرد: گیاهانی مانند شنبلیله برای افراد دیابتی انسولین تولید کرده و باعث پایین آمدن سطح قند خون شده اما این یک درمان خاص نیست. 

کاشانی در ادامه گفت: کل میوه جات و انواع سبزیها از جمله سبزی مذکور قند بدن را تامین می کند بدون اینکه سطح قندخون تغییر کند . اما شکر و مشتقات آن به شکل زیاد به افزایش قند در بیماران دیابتی می انجامد. 

این کارشناس طب سنتی در ادامه گفت: بهترین راه پیشگیری از دیابت خام خواری مانندخوردن سبزیجات به جای برنج و نان  است.  

وی تاکید کرد: در میان خشکبار فندق ماده مغذی برای پایین آوردن سطح قندخون و در گیاهان گیاه گزنه بسیار مفید است.
برچسب ها: دیابت ، قندخون ، طب سنتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: