کد خبر: ۱۰۹۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - 2016May 28
شفا آنلاین>سلامت>از پخت زیاد مرغ خودداری کنید تا بافت آن آبدار باقی بماند.

به گزارش شفا آنلاین،استیک مرغ یکی از خوراک های لذیذی می باشد که شیوه های مختلف مرینیت دارد، در این دستور یک روش کاملا متفاوت برای طعم دار شدن استیک استفاده شده که باعث می شود بافت مرغ نرم و آبدار بماند و خشک نشود. این استیک برای کسانی که ممنوعیت خوردن گوشت قرمز دارند بسیار مناسب است.

مواد لازم:

    سینه مرغ  2 عدد

    فلفل دلمه ایی قرمز  1عدد

    پیاز      1 عدد

    روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1-سینه مرغ را به همراه فلفل سیاه کامل کوبیده تا نرم شود .

2-فلفل دلمه ای قرمز را به همراه پیاز در فر قرار داده تا کبابی شوند . سپس آنها را در دستگاه غذا ساز ریخته تا کاملا میکس شوند.

3- از صافی گذرانده و مرغ ها را به همراه این مایع و نمک و روغن می خوابانیم .

4-سپس بر روی گریل چدن گریل کرده و همراه سس مناسب سرو می نماییم .

نکات:

    1- پیشنهاد می کنیم استیک مرغ با سس مرنی سرو کنید که دستور آن در قسمت سس های سایت موجود می باشد.

    2- از پخت زیاد مرغ خودداری کنید تا بافت آن آبدار باقی بماند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: