- بیماری فشار خون
- چاقی
- بیماری های قلبی
- یبوست
- سرطان
- دیابت نوع دو
- سنگ کیسه ی صفرا
مارتا کی
گرودریان آر دی، متخصص تغذیه ، می گوید: "یک مزیت دیگر گیاهخوار بودن این
است که بیشتر زنان گیاهخوار، کمتر غذاهای کم ارزش و بیشتر غذاهای مغذی می
خورند."
معایب رژیم غذایی گیاهی در بارداری
با اینکه داشتن یک رژیم غذایی گیاهی در دوران بارداری یک انتخاب سالم است، اما نیازمند کمی زحمت بیشتر است.
گرودریان می گوید: " پیروی از رژیم غذایی گیاهی که در دوران بارداری مفید است، زحمت زیاد و برنامه ی غذایی مفیدی می طلبد.
به
طور کلی، هر چه یک گیاهخوار، غذاهای بیشتری را از رژیمش حذف کند، تأمین
نیازهای غذایی اش سخت تر می شود. با این حال مکمل های رژیمی ممکن است
بتوانند این خلأ را پر کنند."
یک گیاهخوار لاکتو اوا ( کسی که
لبنیات و تخم مرغ نیز می خورد)، می تواند تمام مواد مغذی مورد نیاز خود
برای یک بارداری سالم را از طریق رژیم غذایی و مکمل های مولتی ویتامین/
مواد معدنی، بدست آورد. از سوی دیگر، یک فرد گیاهخواری که از تمام
محصولات حیوانی اجتناب می کند، نیاز خواهد داشت که مکمل های ویتامین ب 12 و
آهن را مصرف کند و ممکن است لازم شود کلسیم، روی و ویتامین دی نیز مصرف
کند.
دستورالعمل های تغذیه ای برای بارداران گیاهخوار
دستورالعمل های تغذیه ای برای بارداران گیاهخوار، مشابه دستورالعمل های تغذیه ای زنان باردار غیر گیاهخواراست.
گردریان
می گوید: " همه ی زنان باردار نیازمند آهن، کلسیم، اسید فولیک، اسیدهای
چربی اصلی مانند دی ایچ ای( که در رژیم غذایی گیاهی می توان تأمین کرد)،
روی و پروتئین اضافی و 200 الی 300 کالری بیشتر ازکالری مصرفی در دوران پیش
از بارداری، هستند."
زنان باردار گیاهخوار باید موارد زیر را مصرف کنند:
- 6 تا 11 وعده در روز نان، گیاهان گندمی و پاستا ( انتخاب تمام حبوبات در صورت امکان)
- 4 تا 5 وعده در روز میوه جات
- 4 تا 5 وعده در روز سبزیجات
- 3 تا 4 وعده حبوبات و جایگزین آنها
- 8 وعده شیر و جایگزین های شیر ( به عنوان مثال یک فنجان لوبیا قرمز پخته)
- پنیرهایی که پاستوریزه نیستند( مانند پنیر کفکی، پنیر خامه ای گاوی و فتا) و شیرهای غیر پاستوریزه، به این دلیل که ممکن است خطر ابتلا به مسمویت غذایی لیستریا را داشته باشند.