محققان فیبرهای ابریشمی (یک پروتئین مشتق شده از پیله کرم ابریشم) را با خون مخلوط کرده و آن را خشک کردند. سپس خون یاد شده را با انحلال لایه محافظ ابریشمی آن مورد دسترس قرار دادند.
بسیاری از آزمایش های تشخیصی به دنبال وجود پروتئین عامل بیماری در بدن بیماران هستند. اما اگر نمونه های خونی دریافت شده از بیماران برای انجام آزمایش های یاد شده در جای خنک قرار نگیرد، این پروتئین ها به سرعت از بین می روند. در مکان هایی که از برق و الکتریسیته محروم هستند، ثابت نگاه داشتن خواص نمونه های خونی بسیار چالش برانگیز است. در این شرایط می توان از نمونه های خونی خشک شده بر تکه مقوایی بهره برد که این روش نیز چندان موثر نخواهد بود.
محققان برای از بین بردن مشکل یاد شده فیبرهای ابریشمی (یک پروتئین مشتق شده از پیله کرم ابریشم) را با خون مخلوط کرده و آن را خشک کردند. سپس خون یاد شده را با انحلال لایه محافظ ابریشمی آن مورد دسترس قرار دادند. به این ترتیب این دانشمندان به این نتیجه رسیدند که ابریشم نمونه های خونی را کمتر تغییر داده و استفاده از این روش بسیار موثرتر از قرار دادن قطره های خون بر روی مقوا است. به علاوه استفاده از این روش از آسیب های احتمالی وارده بر نمونه های خونی در طی جریان یخ زدایی جلوگیری می کند.engadget