وی اظهار داشت: مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت هر سال ۲ بار و در روز جهانی غذا و هفته سلامت برگزار می شود و از از سال ۸۷ تا سال ۹۴، ۱۳ دوره برگزار شده و به ۱۴۵ محصول نشان ایمنی و سلامت اعطا شده است.
سمیره صباح افزود: معیارها و شاخص هایی از جمله، کاهش چربی، نمک، شکر، کاهش میزان سموم و آلاینده ها به کمتر از ۵۰ درصد، تبدیل محصول سنتی به صنعتی، استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و یا عدم استفاده از مواد افزودنی شیمیایی در تایید برای اعطای نشان ایمنی و سلامت تاثیرگذار می باشد و باید همه این موارد رعایت شده باشد تا در کمیته تایید شود.
کارشناس برنامه ریزی اداره غذا در سازمان غذا و دارو در پایان گفت: ۱۲ هزار پروانه بهره برداری تا به امروز در سراسر کشور برای کارخانجات مواد غذایی داده شده است و در حال فعالیت هستند.