کد خبر: ۱۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۱ - 2013March 13
 متساعد نبودن کلر آب یکی از مهمترین علل مرگ و میر زودهنگام ماهی های قرمز است
  اگر شما هم می‌خواهید از سلامت ماهی قرمز شب عیدتان اطمینان یابید باید این پنج نشانه را در ماهی تان بررسی کنید. هومن رحمتی، متخصص بهداشت بیماری های آبزیان دانشگاه تهران با اشاره به نشانه های سالم بودن ماهی قرمز، افزود: براق بودن ، عدم بیرون زدگی چشم، نبود زخم و ‌آلودگی روی پوست، شنای نرمال از نشانه های سلامت قرمز است. وی ادامه داد: اگر یکی از ماهی های داخل تنگ، دمش کاملا افتاده ا باشد باعث بیماری دیگر ماهی های تنگ می شود. این متخصص بهداشت بیماری های آبزیان، با اشاره به چگونگی خرید ماهی قرمز اظهار داشت: بهتر است شهروندان برای تهیه ماهی از فروشندگانی که ماهی ها را به صورت متراکم و در شرایط نامناسب بهداشتی پرهیز کنند و برای خرید ماهی به مراکز تخصصی فروش ماهی در سطح شهر مراجعه کنند. رحمتی متساعد نبودن کلر آب را یکی از مهمترین علل مرگ و میر زودهنگام ماهی های قرمز دانست و گفت: برای اینکه بتوانیم مرگ و میر ماهی های قرمز را کاهش دهیم حتما باید میزان کلر آب متساعد باشد، بر همین اساس شهروندان جهت تعویض آب ماهی می‌بایست آب شهری را از 48 تا 72 ساعت قبل در یک طرف دهانه گشاد نگهداری کنند تا کلر آب از بین برود. وی ادامه داد: همچنین شهروندان از ریختن خرده های نان یا برنج پخته شده در درون آب ماهی اجتناب کنند چرا که این دو ماده باعث افزایش کربونیات می شود که همین موضوع منجر به مرگ زودهنگام ماهی می‌شود. وی در ادامه ماهی قرمز را ماهی بشاش، دارای تحرک و شادابی دانست و گفت: از این رو در سر سفره هفت سین همه ساله ماهی قرمز مورد استفاده قرار میگیرد که شهروندان پس از تعطیلات نوروزی ماهی را فقط می‌بایست در مکان هایی خاصی که مسئولان در نظر گرفتند همچون پارک های سطح شهر بریزند، چرا که این موضوع منجر به زیباسازی فضای سبز شهری و زنده ماندن ماهی ها می‌شود/
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: