کد خبر: ۱۰۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - 2013December 11
شفا آنلاین:یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن غذا به طور نامنظم، استفاده از مواد غذایی محرک مانند ترشی، قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه را عامل موثر در ایجاد زخم معده عنوان کرد.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر یحیی پاسدار  در خصوص تغذیه افرادی که دچار زخم معده و یا التهاب روده هستند، گفت: خوردن غذا به طور نامنظم، خالی نگه داشتن معده و انتخاب غیرصحیح مواد غذایی می‌تواند موجب ایجاد زخم معده در افراد شود. به گفته این متخصص تغذیه، این عوامل اسید معده را غلیظ کرده که موجب تحریک دیواره معده و التهاب آن می‌شود. به گفته پاسدار، غذاهای محرک مانند ادویه، چای، قهوه غلیظ و ترشی عامل ترشح بیشتر اسید معده و تحریک آن هستند که می‌تواند التهاب معده را به وجود آورده و در اثر بی‌توجهی به این التهابات موجب ایجاد زخم معده در افراد شوند. این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: همچنین غذاهای سرخ شده و غذاهای دیر هضم می‌توانند دیواره روده و معده را تحریک کرده و موجب ایجاد التهاب و زخم در آنها شوند. به گفته پاسدار نوشابه خاصیت تحریک کنندگی بر دیوار روده و معده داشته و اسید معده را افزایش داده و موجب ایجاد زخم معده می‌شود. وی همچنین چیپس، پفک و غذاهای فست فودی را به دلیل استفاده از ادویه و نمک زیاد در آنها عامل محرکی در ایجاد زخم معده عنوان کرد. این متخصص تغذیه توصیه کرد: برای جلوگیری از زخم معده بهتر است افراد مواد غذایی روزانه خود را در تعداد وعده‌های بیشتری مصرف کنند تا این امر اسید معده را خنثی کرده و از به وجود آمدن زخم جلوگیری کند. به گفته پاسدار استفاده از سبزیجات پخته مانند شلغم می تواند موجب کاهش تحریک پذیری معده شده و مانع ایجاد زخم در آن شود. به گفته این متخصص تغذیه افرادی که دچار زخم معده هستند چنانچه غذاهای مناسب مصرف کرده و از مصرف غذاهای محرک بپرهیزند و در کنار این دو استرس را از خود دور کرده و داروهای خود را مصرف کنند، به راحتی می توانند بهبودی خود را به دست بیاورند. وی خاطرنشان کرد: البته بعضی زخم‌ها وجود دارد که علیرغم همه اقدامات درمانی التیام پیدا نمی‌کنند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: