بررسی متخصصان دانشگاه ایلینوی حاکیست افرادی که مصرف آب آشامیدنی را یک تا سه لیوان در روز افزایش میدهند، میزان جذب مجموع انرژی و نمک در آنان کاهش یافته است. همچنین مقدار مصرف مواد قندی آنان پنج تا 18 گرم کمتر بوده است.
به نقل از مدیکال اکسپرس، در این مطالعه از افراد درخواست شد در مدت دو روز هر نوع نوشیدنی و خوراکی مصرف کرده بودند اطلاع دهند که پس از جمعآوری اطلاعات مربوط به میزان آب شهری مصرفی مشخص شد افزایش یک درصدی مصرف روزانه آب شهری میزان کالری مصرفی را کاهش میدهد. همچنین از مقدار دریافتی نوشیدنیهای حاوی قند، چربی، نمک و کلسترول کاسته میشود.