عوامل بسیاری در ایجاد این عارضه نقش دارند که از جمله این عوامل میتوان به رژیم غذایی نامناسب، سبک زندگی نادرست، کمتحرکی و آلایندههای زیست محیطی اشاره کرد
شفاآنلاین>سلامت> سرطان به مجموعه بیماریهایی اطلاق میشود که از تکثیر مهار نشده سلولها پدید میآیند که با مصرف برخی مواد غذایی میتوان به پیشگیری و کنترل این عارضه کمک کرد.
به گزارش شفاآنلاین، عوامل بسیاری در ایجاد این عارضه نقش دارند که از جمله این عوامل میتوان به رژیم غذایی نامناسب(Inappropriate)، سبک زندگی نادرست، کمتحرکی و آلایندههای زیست محیطی اشاره کرد؛ تغذیه مناسب به پیشگیری و کنترل سرطان کمک شایانی میکند.
مصرف سالاد کلمبروکلی تاثیر چشمگیری در پیشگیری(prevention) از سرطان دارد.
مواد لازم برای تهیه سالاد کلمبروکلی
کلمبروکلی ۲۰۰ گرم روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری سیر خرد شده یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار لازم گوجهفرنگی خرد شده ۶۰ گرم آبلیمو تازه یک قاشق سوپخوری پوست لیمو رنده شده ۲ قاشق چایخوری ریحان تازه و خُرد شده ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد کلمبروکلی
-در ظرف بزرگی آب را به جوش بیاورید.
-کلمبروکلی را خُرد کنید.
-تکههای خرد شده کلمبروکلی را به همراه کمی نمک در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه بماند.
-سپس تکههای کلمبروکلی را درون آب سرد بریزید تا رنگ سبز کلمبروکلی حفظ شود.
-ماهیتابهای را بر روی حرارت ملایم بگذارید؛ کمی روغن را درون آن بریزید سپس سیر و فلفل را به روغن اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه آنها را حرارت دهید.
-سپس گوجه فرنگی و کمی نمک را به مواد درون ماهیتابه بیفزایید و چند دقیقه آنها را تفت دهید.
-تکههای کلمبروکلی را به همراه یکچهارم قاشق چایخوری نمک به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید و ۲ دقیقه آنها را حرارت دهید سپس ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید.
-اکنون آبلیمو، پوست لیمو و ریحان را به تکههای کلمبروکلی بیفزایید و سالاد را میل کنید.