محققان دریافتند کودکانی که مادرشان در طول بارداری بیش از سه وعده ماهی در هفته خورده بود سرعت رشد بالای از زمان تولد تا ۲ سالگی داشتند. همچنین در سن ۴ و ۶ سالگی بیشتر در معرض اضافه وزن یا چاقی قرار داشتند.
به گفته این تیم تحقیق، آلاینده های ارگانیک موجود در ماهی می تواند موجب اختلال در هورمون های بدن شود و ریسک چاقی را افزایش دهد.
در حال حاضر هم سازمان غذا و دارو آمریکا و همچنین سازمان حفاظت از محیط زیست توصیه می کنند زنان باردار، زنان شیرده یا زنانی که قصد بارداری دارند نباید بیش از سه وعده ماهی در هفته بخورند تا بدین ترتیب تاثیرات ناشی از مواد سمی نظیر جیوه به حداقل برسد.