شفا آنلاین:تحقیقات نشان میدهد که مصرف ویتامینها و مواد معدنی و همچنین اسیدهای آمینه، میتواند تا حدودی عوارض پارکینسون را کاهش داده و به کند شدن پیشرفت بیماری کمک کند.
به گزارش شفا آنلاین،محمدعلی معظمی متخصص مغز و اعصاب گفت: پس از آلزایمر، پارکینسون معمولترین بیماری مخرب اعصاب به حساب میآید ودر واقع به عنوان یک بیماری مزمن و همیشه در حال پیشرفت محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه علت دقیق پارکینسون ناشناخته است، اظهار داشت: به دلیل مشخص نبودن عامل دقیق پارکینسون، درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، هر چند که برخی از روشها و راهکارها برای کنترل نسبی بیماری وجود دارد.
معظمی، با بیان اینکه برخی از مواد غذایی میتوانند در کنترل علایم و عوارض پارکینسون موثر باشند، تأکید کرد: تحقیقات نشان میدهند که مصرف ویتامینها و مواد معدنی و همچنین اسیدهای آمینه، میتواند تا حدودی عوارض پارکینسون را کاهش داده و به کند شدن پیشرفت بیماری کمک کند.
وی گفت: ویتامینهای E، C و ویتامینهای گروه B به ویژه ویتامین B۵ B ۳و B۶ و همچنین مواد معدنی نظیر سلنیوم و کلسیم در کنترل برخی از علایم و عوارض پارکینسون موثر است.
معظمی، یادآور شد: البته اسیدهای آمینهای نظیر فنیل آلانین و از طرف دیگر کربوهیدراتها نیز به کاهش علایم پارکینسون کمک زیادی میکند.
وی افزود: برای کنترل علائم و عوارض پارکینسون باید از مصرف برخی از مواد غذایی و داروها خودداری کرد و مصرف موادی نظیر پروتئینها را تا حد امکان کاهش داد.
معظمی خاطرنشان کرد: در کنار رعایت اصول تغذیهای، ورزش کردن و فعالیت جسمانی و تمرینات روزانه میتواند به عملکرد طبیعی عضلات بدن کمک کرده و برخی دیگر از علائم پارکینسون را کاهش دهد.