به گزارش شفا آنلاین،عضو گروه حکمت و معاون طب سنتی وزارت بهداشت گفت:یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری طب سنتی است که باید با طب کلاسیک همگام شود و این امر مستلزم زمان است.
دکتر محمود خدادوست در ادامه با اشاره به اینکه در برخی از استان های کشور در دانشگاه های علوم پزشکی به صورت پایلوت در حال بررسی برخی مسائل حوزه طب سنتی هستیم افزود:به طور مثال دانشگاه علوم پزشکی شهر فسا به عنوان نخستین پایلوت تحقیقاتی انتخاب شده است تا برخی از آموزه ها و توصیه های طب سنتی را ر این شبکه وارد کرده و بتوانیم در حوزه های گسترده تر به آن ادامه دهیم.
معاون طب سنتی وزارت بهداشت و درمان با بیان این مطلب که هنوز در این حوزه نقایصی وجود دارد که باید رفع شود ادامه داد:با رفع نقایص به صورت فراگیر و گسترده باید این طرح را افزایش داد.
خدادوست با اشاره به بند 12 سیاست های کلی سلامت ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری گفت:در سیاست های کلی سلامت که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شد،در بند 12 در خصوص طب سنتی و احیا و گسترش این مهم توصیه ها و تاکیدات فراوانی شده است.از این رو وزارت بهداشت تکالیف مهمی در این زمینه بر عهده دارد.
عضو گروه حکمت طب سنتی از ظرفییت ها طب سنتی گفت و تصریح کرد:به دلیل ریشه دار بودن طب سنتی در باور و فرهنگ مردم می توان این امر را محقق کرد که در این زمینه شاهد پیشرفت چشمگیری باشیم.از سوی دیگر با توجه به جدید بودن و هزینه های خدمات آن می توان به صورت شایسته ای در نظام سلامت و شبکه بهداشت و درمان کشور طب سنتی را به خوبی در پیش بگیریم.
وی با اشاره به دوره 150 ساله طب سنتی و استفاده نکردن از ظرفیت های این طب عنوان کرد:ظرفیت های طب سنتی باید ظرف مدت کوتاهی وارد شبکه بهداشت و درمان شود. درست است که نمی توان گفت طب سنتی راهگشا و حل کننده همه بیماری ها و مشکلات نیست اما با همگام شدن با طب کلاسیک امید است تا مشکلات و بیماری ها و عوارض ناشی از بیماری کاهش یابد.
شبکه مجازی آستان