شفا آنلاین>سلامت>محققان موفق به توسعه یک حسگر دستی به نام Nima شدهاند که میزان گلوتن موجود در مواد غذایی را در کمتر از 2 دقیقه تشخیص میدهد.
به گزارش شفا آنلاین،برای تشخیص اینکه
در غذا یا مایعات گلوتن وجود دارد، فقط کافی است مقداری از ماده غذایی در
محل نمونهگیری دستگاه قرار داده شود. دستگاه با استفاده از آزمایشهای
آنتیبادی، میزان گلوتن موجود در ماده غذایی را تشخیص میدهد.
برای آزمایش
غذاهای مختلف، نیازی نیست محل نمونهگیری دستگاه تمیز شود و این دستگاه
همیشه برای نمونهگیری آماده است. اطلاعات حاصل از آزمایش غذا به تلفن
همراه کاربر ارسال میشود تا امکان ارسال آن برای دیگر بیماران مبتلا به
سلیاک نیز وجود داشته باشد. شرکت تولیدکننده این محصول در تلاش است یک
پایگاه اطلاعاتی مشترک توسعه دهد تا کاربران اطلاعات مربوط به غذا را در آن
قرار دهند. Medical Xpress