شفا آنلاین:پژوهشگران دریافتهاند که افرادی که به پرخوری عادت دارند به علت ترشح هورمون استرس در حین غذا خوردن با مشکل استرس و افسردگی مزمن مواجه هستند.
به گزارش شفا آنلاین، پژوهشگران به تازگی دریافتهاند که افراد در هنگام پرخوری کمتر احساس شادی میکنند، حتی اگر طعم و مزهٔ غذا بسیار عالی باشد.
گفتنی است، بر اساس آزمایش انجام شده بر روی دو گروه از داوطلبان پژوهشگران دریافتهاند که این افراد در هنگامی که غذای زیادی میخورند و در واقع پرخوری میکنند کمتر دچار احساس شادی میشود و در عوض به هنگامی که اندازه و حتی کم غذا میخورند، بیشتر دچار احساس شادی میشوند.
بررسیها نشان میدهد، بر اساس پژوهشهای انجام شده این احساس به دلیل عملکرد خاص قسمت پاداشدهی مغز رخ میدهد و میتواند بر اشتها و حتی میزان کالریها و مواد مغذی جذب شده توسط بدن تأثیر بگذارد.
پزشکان همچنین، دریافتهاند که افرادی که پرخوری میکنند به علت بروز حس بد و افسردگی و حتی دلدرد دچار کاهش جذب ویتامینها و مواد معدنی میشوند و اکثر مواد غذایی که میخورند به صورت چربی در بدن آنها ذخیره میشود و در عوض افرادی که به اندازه غذا میخورند، علاوه بر کاهش ترشح "هورمون استرس" در بدن آنها، شانس بیشتری برای جذب ویتامینها و مواد معدنی مفید موجود در غذا دارند.