شفا آنلاین : مصرف عصاره گیاهان تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به "زوال شناختی" می گذارد.
به گزارش شفا آنلاین ، یافته های تازه دانشمندان که بر روی موش ها تحقیق می کنند نشان می دهد، آنتی اکسیدان های موجود در "عصاره نعنا" و رزماری نقش بسیار زیادی در بهبود "مهارت یادگیری" و "تقویت حافظه" دارند.
سرپرست این مطالعه گفت:«یافته های ما نشان داد آنتی اکسیدان هایی که درون عصاره نعنا و رزماری وجود دارند از بروز و گسترش "اختلالات شناختی" که منجر به بروز بیماری "آلزایمر" میشوند جلوگیری میکنند.»
او افزود:«می توان نتیجه گرفت، خوردن نعناع ورز ماری برای شما خوب است. با این وجود - به دلیل مطالعه بر روی "موش ها" - هنوز نمی دانم مصرف چه میزان نعنا و "رزماری" برای بهبود مهارت یادگیری و بهبود حافظه مفید است.»
اين دانشمندان دو عصاره نعناع و رزماری که حاوی مقادیر متفاوت آنتی اکسیدان بودند را به موش های مبتلا به ضعف شناختی خوراندند. آنها دریافتند عصاره ای که حاوی رزماری بود تاثیر زیادی بر تقویت حافظه و بهبود یادگیری گذاشته است.