کد خبر: ۹۰۸۹۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۵ دی ۱۳۹۴ - 2015December 26
شفا آنلاین>جامعه پزشکی-همایش ها>کنفرانس بین‌المللی شیمی و فناوری مواد غذایی (FCT2015) در تاریخ 16 تا 18 نوامبر در سانفرانسیسکو (آمریکا) برگزار شد.
به گزارش شفا آنلاین،این کنفرانس با محوریت "بررسی روندهای اخیر، نوآوری و فناوری‌های درحال ظهور برای تحقیق و توسعه مواد غذایی" در دو بخش ارائه مقاله و پوستر برگزار گردید.

مون یونگ جونگ از کره جنوبی، رومهان کارویی از فرانسه، نائوفومی موریتا از ژاپن، ماسیمو سکارو از ایتالیا، ساشا ژنگ از آمریکا، سخنرانان مدعو کنفرانس FCT2015 بودند.

طی سه روز برگزاری این کنفرانس، 61 مقاله و 58 پوستر از سوی پژوهشگران، اساتید و دانشجویانی از کشورهای آمریکا، آلمان، آفریقای جنوبی، اتریش، اردن، استرالیا، اسپانیا، الجزایر، امارات، ایتالیا، بلژیک، برزیل، ترکیه، تایوان، تایلند، چین، رومانی، زیمباوه، ژاپن، سنگاپور، شیلی، عربستان، فرانسه، فیلیپین، کره جنوبی، کاستاریکا، کانادا، کرواسی، لهستان، مکزیک، مالزی، نروژ، نیوزلند، نیجریه، هند و یونان، ارائه شدند.

دکتر رضا طاهرگورابی، دانش‌آموخته دانشگاه‌های سیستان‌و‌بلوچستان و آزاد اسلامی، استادیار دانشگاه ایالتی A&T کارولینای شمالی با ارائه مقاله:

Application of Isoelectric Solubilization/ Precipitation in Recovery of Proteins from Seafood Processing By-products

دکتر ابوالقاسم شهبازی، دانش‌آموخته دانشگاه تبریز، استاد دانشگاه ایالتی A&T کارولینای شمالی با ارائه پوستر:

Sweet Potatoes as a Basic Component in Developing a Medium for the Cultivation of Lactobacilli

زهرا ذوالفقاری، دانش‌آموخته دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد، دانشجوی دکتری دانشگاه اوتاگو (نیوزلند) با ارائه پوستر:

Characterization of Phenolic Compounds as Potential Markers for the Floral Origin of New Zealand Unifloral Honeys

فاطمه محمودانی، دانش‌آموخته دانشگاه الزهرا، دانشجوی دکتری دانشگاه اوکلند (نیوزلند) با ارائه پوستر:

Evaluation of Extractions Conditions of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Protein from a Selected Chilean Ecotype

بهاره بهرامیان، دانش‌آموخته دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر و تهران، دانشجوی دکتری دانشگاه سیدنی (استرالیا) با ارائه پوستر:

Characterization of Poly (Propylene Carbonate), Sustainable Polymer for Food Packaging Applications

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: