شفا آنلاین : تحقیقات جدید نشان داد که پیادهروی ممکن است خطر ابتلا به سکته مغزی را در مردان مسن کاهش دهد.
به گزارش شفا آنلاین ، به نقل از یونایندپرس اینترنشنال، محققان انگلیسی دریافتند که چند ساعت پیاده روری در هفته نه در حد سریع برای سلامتی حائز اهمیت است به طوری که ممکن است در مردان مسن خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهد.
تحقیقات جدید نشان داد که راه رفتن برای یک یا 2 ساعت ممکن است خطر سکته مغزی را به میزان یک سوم کاهش دهد و راه رفتن برای سه ساعت در روز ممکن است خطر این بیماری را تا دو سوم کاهش دهد.
«باربارا جفریس» پژوهشگر و همکار ارشد پژوهش در بخش مراقبتهای اولیه و جمعیت سلامت در دانشگاه کالج لندن گفت: سکته مغزی یکی از علل عمده مرگ و ناتوانی است و پیدا کردن راههایی برای جلوگیری از آن بویژه در افراد مسن که بیشتر در معرض خطر ابتلا به آن هستند؛ بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: عادت کردن به راه رفتن روزانه حداقل به مدت یک ساعت میتواند افراد را در برابر سکته مغزی حفظ کند.
وی اظهار داشت: پیادهروی میتواند برای حمل و نقل باشد و شامل انجام امور خرید و پیغام رسانی و رفتن به مغازهها و راه رفتن در اطراف خانه و همچنین پیاده روی در پارکها برای اوقات فراقت باشد.
این پژوهشگر و محقق ادامه داد: مهم نیست که پیاده روی با چه سرعتی انجام گیرد و پیاده رفتن بدون در نظر گرفتن سرعت نیز در این امر موثر است.
این گزارش در نسخه آنلاین مجله سکته منتشر شده است.
دکتر «رالف ساکو» رئیس مغز و اعصاب در دانشگاه «میامی میلر» گفت: این یک مطالعه دیگر است که فواید ورزش کردن را در رابطه با پیشگیری از سکته مغزی تایید میکند.
ساکو افزود: فعالیتهای فیزیکی به طور کلی، نه فقط راه رفتن در کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی هم در مردان و هم در زنان نقش مهمی دارد.
وی گفت: همه اشکال فعالیت بدنی از جمله پیادهروی، میتواند به طور مطلوب سلامت [قلب] را ترفیع کند و خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش دهد.
اگر چه این تحقیقات ارتباط بین زمان بیشتر پیادهروی در هفته و کاهش خطر سکته مغزی در مردان را نشان میدهد اما یک رابطه علت و معلولی را به اثبات نمیرساند.