کد خبر: ۸۸۷۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - 2015December 08
شفا آنلاین>سلامت>کارشناسان بهداشت جهانی در سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده‌اند که گوشت‌های فرآوری شده از قبیل ژامبون، هات داگ، سوسیس و... می‌تواند شانس ابتلا به سرطان روده را افزایش دهد.

به گزارش شفا آنلاین،این گوشت‌ها در کنار سیگار رتبه نخست عوامل خطر ابتلا به سرطان را به خود اختصاص داده‌اند.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان اعلام کرده که شواهد کافی برای قرار دادن این عوامل خطر در رتبه نخست برای ابتلا به سرطان روده وجود دارد. ضمناً سرطان‌های لوزالمعده و پروستات نیز با خوردن این نوع گوشت‌ها در ارتباط است.

به گزارش سلامانه، به گفته کارشناسان روزانه هر 50 گرم از این گوشت‌ها خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و مقعد را تا 18 درصد افزایش می‌دهد.

البته مقایسه گوشت‌های فرآوری شده با سیگار مسلماً خشم برخی صنایع را به همراه دارد اما خوردن این محصولات به میزان 500 گرم در هفته خطر ابتلا به سرطان روده را بالا می‌برد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: