شفا آنلاین>سلامت>سرخ کردن موادغذایی علاوه بر بالا بردن چربی نامطلوب بدن مواد مغذی زیادی را از بدن دفع میکند.
به گزارش شفا آنلاین،برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه و مشاور رژیم درمانی با
اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که
هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را طلب میکند افراد پس از مصرف این گونه
غذاهای چرب احساس سنگینی در معده میکنند.
وی
ادامه داد: همچنین از آنجایی که سرخ کردن مواد غذایی باعث میشود هضم جذب
این مواد دچار اختلال شود و اکثر ویتامینها، پروتئینها، مواد معدنی و
املاح و کربوهیدراتها به درستی جذب نشده و دفع شدند.
این
متخصص تغذیه از اثرات سوئی که غذاهای چرب بر روی سلامتی و اعصاب دارند
گفت: با توجه به این که سرخ کردن مواد غذایی باعث دفع اکثر ویتامینها از
جمله ویتامینهای گروه B و ویتامین C میشود و از آنجایی که این ویتامینها
بر سلامت اعصاب مؤثرند با از بین رفتن این ویتامینها سلامت اعصاب به خطر
میافتد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی چربی نامطلوب خون، چاقی و دیگر بیماریهای مرتبط با چاقی در افراد میشود.yjc