شفا آنلاین>سلامت>ویتامینهای و ترکیبات موجود در کدو تنبل از بروز بسیاری بیماریها جلوگیری میکند.
به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی،
با اشاره به اثرات مثبتی که کدو تنبل در سبد غذایی افراد میتواند داشته
باشد، گفت: کدو تنبل به دلیل دارا بودن مقدار زیادی بتاکاروتن و فیبر از
نظر غذایی اهمیت زیادی دارد.
وی
در ادامه افزود: بتاکاروتن موجود در کدو تنبل میتواند تبدیل به ویتامین A
شود علاوه بر این کدو تنبل دارای انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای
گروه B مانند B1 و B6 و B12 است و همچنین ویتامینهایی نظیر ویتامین C و K
نیز در کدو تنبل موجود است.
عزیزی
ادامه داد: کدو تنبل به دلیل داشتن ترکیبات رنگی میتواند از بروز بسیاری
بیماریها مثل بیماریهای قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت و سرطان پیشگیری
کند.
وی
در پایان خاطر نشان کرد: مصرف کدو تنبل در همه وعدههای غذایی نهار و شام
توصیه میشود، چرا که به دلیل موارد ذکر شده به خصوص وجود بتاکاروتن و
فیبر زیادی که در کدو تنبل است، میتواند به سلامتی افراد کمک کند.yjc