کد خبر: ۸۶۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - 2013March 07
شفا آنلاین : غذاهای بد طعم ممکن است طعمی نامطلوب را در دهان ایجاد کنند اما خوردن آن‌ها می‌تواند به پیشگیری از آسم کمک کند.
به گزارش شفا آنلاین ، تحقیقات جدید انجام شده نشان می‌دهد که اینگونه مزه‌ها گیرندگان مزه را در سلول‌های تنفسی تحریک کرده و با این کار جریان هوا را با ریلکس کردن ماهیچه‌ها بهتر می‌کند. برخی غذاها مانند کلم تایلندی و هندوانه تلخ حتی می‌توانند باعث باز شدن مجاری تنفسی گرفته شده شوند. دانشمندان دانشگاه ماساچوست امیدوارند این کشف راه را برای یافتن درمان‌های جدید برای آسم هموار کند. پژوهشگران ابراز امیدواری کرده اند که روز با تحقیقات بیشتر بتوانند کلاس جدیدی از داروهای ضد آسم را بدست بیاورند که قادر به رفع سریعتر حملات آسم با عوارض جانبی کمتر باشند. این تحقیق بر روی موش‌ها نشان داده که تأثیر این مزه‌ها می‌تواند سریعتر و قویتر از درمان‌های سریع برای آسم باشد. دانشمندان در سال های اخیر متوجه شده‌اند که گیرنده‌های مزه که تا پیش از این گمان می‌شد تنها در دهان هستند در بسیاری سلول‌های دیگر در بدن نیز وجود دارند. به ویژه گیرنده‌های حاضر در سلول های ماهیچه‌ای تنفسی در اثر این مزه‌ها باعث شل شدن عضلات می‌شوند.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: