کد خبر: ۸۵۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - 2015November 16
شفا آنلاین>سلامت>مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر تلاش سازمان برای تعیین تکلیف نهایی پسماندهای بیمارستانی از به کارگیری «پسماندسوز»های بیمارستانی در تهران در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شفا آنلاین،حسین جعفری با اشاره به امضای تفاهم‌نامه میان سازمان مدیریت پسماند و وزارت بهداشت گفت: با ورود وزیر بهداشت و شهردار تهران به موضوع مدیریت پسماندهای بیمارستانی می‌توانیم نوید روزهای خوب برای مدیریت این پسماندها را بدهیم؛ پسماندسوزهای بیمارستانی در تهران ایجاد و این پسماندها تعیین تکلیف نهایی خواهد شد. در حقیقت جمع آوری پسماندهای بیمارستانی با روشی بهینه انجام و به پسماندسوزها تحویل می شود و در مرحله بعد به برق تبدیل خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر کلیه بیمارستان های شهر تهران با سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران قرارداد دارند تا پسماندهای آنها جمع آوری شود؛ اما برخی مراکز جراحی و مراکز درمانی نیز قرارداد نداشته که امیدواریم با اعمال فشار از طریق مناطق و همراهی وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی پسماندهای آنها نیز جمع آوری شوند. مقرر شده است لیست تمام مراکز درمانی در اختیار ما قرار گیرد و طی پروسه ای ملزم به بستن قرارداد شوند تا پسماند آنها نیز مدیریت شود.

وی درخصوص پسماندهای ساختمانی و عمرانی نیز گفت: در تهران روزانه بین 40 تا 50 هزار تن پسماندهای ساختمانی و عمرانی تولید می‌شود، حجم بسیار بالایی که متاسفانه مشکلات و معضلات بسیاری را برای شهر تهران به وجود آورده است. درهمین راستا در حال حاضر بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی در تهران به دو برابر افزایش یافته است. همچنین دو قرارداد جدید نیز منعقد شده که مجموعا 5000 تن درخصوص استحصال خاک و نخاله افزایش ظرفیت ایجاد می کند.

وی اظهارکرد: به زودی نیز شاهد شروع به کار کارخانه ای خواهیم بود که تمام خاک و نخاله ساختمانی را استحصال می کند در حقیقت همه موارد از جمله خاک، شن و ماسه را استحصال می‌کند و به چرخه مصرف باز می گرداند.

جعفری درخصوص جمع آوری پسماندهای ساختمانی و عمرانی در سطح شهر تهران گفت: در دنیا در مراحل ساخت از مصالحی استفاده می‌شود که تولید خاک و نخاله نمی‌کند و اگر هم پسماندی ایجاد شود کاملا مسیر بازیافت آن تعریف شده است و شهروندان نیز برابر قانون باید هزینه آن را پرداخت کنند؛ در حقیقت همه این موارد در مدیریت واحد تعریف شده اما متاسفانه در کشور ما این مدیریت ایجاد نشده و بخش‌های مختلف در این موضوع کار انجام می دهند.

وی با اشاره به سامانه مدیریت یکپارچه پسماندهای ساختمانی و عمرانی افزود: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران درخصوص مدیریت پسماندهای ساختمانی و عمرانی که در آبانماه سال گذشته به تصویب رسید بهای خدمات ارائه شده از مراکز ساختمانی دریافت می شود تا با احداث کارخانه‌های استحصال به سمت مدیریت بهینه پسماندهای ساختمانی گام برداریم.ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: