کد خبر: ۸۵۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - 2013November 08
شفا انلاین : محققان در پژوهشی که یافته‌های آن در مجله «Prostaglandins» منتشر شده است، دریافتند: اسیدهای چرب امگا 3 که معمولا در ماهی یافت می‌شود، در صورت مصرف بیش از اندازه می‌تواند عواقب خطرناکی به همراه داشته باشد.
به گزارش شفا آنلاین ، اسیدهای چرب امگا 3 دارای خواص ضد التهابی هستند که برای سلامت قلب و مسائل التهابی بسیار مفیدند. با این حال محققان اظهار کردند: مصرف مقدار بیش از اندازه اسیدهای چرب امگا 3 می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی را دچار نقص کند. همچنین مصرف بعضی از مواد غذایی همچون تخم‌مرغ، نان، کره، روغن و آب پرتقال که دارای امگا 3 هستند، همراه با مکمل روغن ماهی سطح این ماده را در بدن افزایش می‌دهد.  
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: