کد خبر: ۸۰۹۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳:۱۰ - ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - 2015October 11
شفا آنلاین>حوادث پزشکی>نتایج بررسي های جديد نشان مي‌دهد کودکاني که در اطراف شهر فوکوشيما زندگي مي‌کردند که راکتور هسته‌اي آن در نتيجه سونامي ذوب شد، با ميزان 20 تا 50 برابر بيشتر از حد عادي دچار سرطان تيروئيد تشخيص داده مي‌شوند.

به گزارش شفا آنلاین،آخرين ارقام منتشر شده به‌وسيله انجمن بين‌المللي اپيدميولوژي زيست‌محيطي و دانشگاه پزشکي فوکوياما نشان مي‌دهد که 137 کودک از370هزار نفري – که حداکثر در25 سال گذشته- در اين منطقه زندگي مي‌کند، دچار سرطان تيروئيد تشخيص داده شده‌اند، درحالي‌که بروز اين بيماري معمولا در يک تا دو کودک در هر ميليون نفر است.

اين يافته‌ها که در آخرين شماره ژورنال اپيدميولوژي منتشر شده است، برخلاف ديدگاه دولت ژاپن و نظر بسياري از دانشمندان است که معتقدند پزشکان به علت افزايش غربالگري موارد بيشتري از سرطان در منطقه مجاور فاجعه هسته‌اي يافته‌اند و ميزان بروز سرطان افزايش نيافته است.

دانشمندان درباره يافته‌هاي جديد اختلاف نظر دارند، برخي به فقدان داده‌هاي فردي درباره دوزهاي پرتوتابي اشاره مي‌کنند. پژوهشگران رابطه‌اي قطعي ميان سرطان تيروئيد و حادثه هسته‌اي چرنوبيل در سال1986در اوکراين يافته‌اند. نتيجه‌گيري درباره رابطه پرتوتابي ناشي از حادثه فوکوشيما و سرطان به تعيين ميزان غرامت و ساير سياست‌ها در اين باره کمک خواهد کرد.

بسياري از مردمي که در مناطق ايمن از نظر دولت ژاپن زندگي مي‌کردند، به خاطر ترس از بيماري به خصوص براي کودکانشان اين مناطق را ترک کرده‌اند. يک ناحيه به شعاع 20کيلومتري از نيروگاه هسته‌اي به عنوان ناحيه غيرقابل‌سکونت اعلام شده است. اما مرزهاي اين منطقه همراه با پاکسازي خرده‌ريزها و خاک پرتوديده به‌طور مدام در حال تغيير بوده است تا شمار هر بيشتري از مردم بتوانند به محل بازگردند. انتظار مي‌رود از رده خارج کردن اين نيروگاه‌ها دهه‌ها به طول انجامد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: