کد خبر: ۷۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۲ آبان ۱۳۹۲ - 2013October 24
شفا آنلاین :  اگر چه اغلب پزشکان سابقه فامیلی و هورمون درمانی را عامل اصلی ایجاد سرطان سینه می‌دانند، اما استفاده از یکسری مواد غذایی سالم مانند میوه، سبزی و غذاهای فیبردار می‌تواند تا حد زیادی از بروز سرطان سینه جلوگیری کند.
به گزارش شفا آنلاین ، مریم مهرازی ، در مورد نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان سینه خاطر نشان کرد: امروزه سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در بین بانوان دنیا است که معمولاً به دلیل سابقه خانوادگی یا مصرف بیش از حد هورمون ایجاد می‌شود. وی افزود: البته با تغذیه اصولی و صحیح تا 80 درصد می‌تواند از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری کرد.   به گفته این متخصص تغذیه مطالعات مختلف نشان می‌دهد که مصرف غذاهای کم چرب، میوه‌ها و سبزی تازه تا حد زیادی می‌تواند سموم بدن را دفع کرده و حتی مواد سرطان‌زا را نیز از بین ببرد. وی با بیان اینکه فیبرهای غذایی و کربوهیدرات‌های خام بسیار در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه موثر است، گفت: حبوباتی مانند عدس، لوبیا و ماش و میوه‌هایی مانند پرتقال، نارنگی، سیب و هلو می‌تواند بسیاری از بانوان را در برابر سینه مصون کند. مهرآزی به این نکته اشاره کرد که در لایه‌های سطحی غذاهای سرخ یا برشته شده معمولاً مواد سرطان‌زا تولید می‌شود و ترجیحاً از خوردن آنها باید امتناع کرد. این متخصص تغذیه به بانوان توصیه کرد تا در صورت نیاز به استفاده از روغن برای پخت غذا، روغن زیتون طبیعی یا روغن دانه کتان را جایگزین روغن‌های اشباع شده کنند. وی تأکید کرد: سبزیهای برگ پهن مانند برگ کاهو، کلم به ویژه کلم بروکلی، کلم قمری و شلغم نیز به صورت خام یا بخار پز مصرف شوند به دلیل وجود ترکیبات سولفوردار استروژن را دفع کرده و بدن را از ابتلا به سرطان سینه محافظت می‌کند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: