به گزارش شفا آنلاین،باکتریهای کف پا زمانی که افزایش یابند، سبب بوی بد پا شده، همچنین باکتریهای بوزا با افزایش در زیر بغل یا کف پا در صورتی که نهادینه شوند، بهراحتی با شستن از بین نخواهند رفت و این موضوع سبب افزایش بوی نامطبوع در این مناطق بدن میشود.
وی با بیان اینکه افراد باید بهداشت پا و زیر بغل را بهصورت پیوسته رعایت کنند، افزود: استفاده طولانی مدت از کفش سبب رشد باکتریهای بوزا شده، همچنین بیماریهای قارچی در پای افراد و زیر بغل نیز از دیگر علت بوی بد در این قسمتهای بدن بهشمار میروند.
این فوق تخصص پوست ادامه داد: کفشهای چرمی بوی بد پا را تشدید کرده و بهتر است افراد از کفشهایی استفاده کنند که دارای منافذی برای تنفس پا باشد و هوا بتواند قابلیت رفت و برگشت به کفش را داشته باشد.
باطنی شستشوی مکرر پا و زیر بغل را توصیه کرد و گفت: قرص فرمالین نیز در رهایی افراد از بوی بد پا مؤثر است. برای استفاده از این قرص کفش را باید در کیسه نایلونی مشکی قرارداد و پس از انداختن قرص فرمالین در آن در کیسه را محکم ببندید. قرص در هوا تجزیه شده و قارچ و باکتری را از بین خواهد برد.
وی در پایان مواد موضعی مثل آنتیبیوتیک و انواع استات آلومینیوم را از دیگر مواردی برشمرد که افراد میتوانند برای رفع بوی بد پا از آن استفاده کنند.