تولید پوست طبیعی برای نگهداری از غذاها
شفا آنلاین :امروزه تمامی مواد غذایی در پوشش هایی از فویل یا آلومینیوم یا پلاستیک پیچیده می شوند که تجزیه پذیری کمی در محیط زیست دارند دانشمندان راه جدیدی برای مبارزه با آلودگی محیط زیست پیدا کرده اند.
به گزارش شفا آنلاین به نقل از بیزنس ویک، به تازگی دانشمندان در حال بررسی ساخت ترکیبات طبیعی برای نگهداری از محصولات غذایی هستند ولی میخواهند که با استفاده از پوشش های طبعی مثل پوست انگور و یا سایر میوه ها که خاصیت پوشانندگی دارند میوه ها و خوارکی ها را حفظ کنند.
گفتنی است با استفاده از این پوشش ها میوه ها و خوراکی ها را می توان برای مصرف تنها با آب شست زیرا دانشمندان میخواهند خواص ضد باکتریایی را نیز به ترکیبات پوسته اضافه کنند.
دانشمندان در نظر دارند که حتی از این نوع بسته بندی در آینده برای مایعات و آب نیز استفاده کنند و به این ترتیب دوران پلاستیک به انتها برسد.