به گزارش شفا آنلاین،بسیاری از افراد وقتی حالت تهوع دارند ترجیح میدهند هیچ چیزی نخورند و نیاشامند. شاید در حالت طبیعی این موضوع اهمیت چندانی نداشته باشد اما در برخی دورهها مثل بارداری گرسنگی کشیدن میتواند برای سلامت مادر و جنین به شدت مضر باشد.
دکتر
رضا راستمنش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این رابطه اظهار داشت: «وقتی
حالت تهوع و استفراغ وجود دارد باید میزان غذای مصرفی کاهش یابد و غذا
نباید به شکل حجیم مصرف شود.»
این متخصص تغذیه در مورد مواد غذایی که سبب کاهش حالت تهوع میشود گفت:« مواد نوشیدنی خنک مانند آب یا آب میوهها آن هم به صورت جرعه جرعه و گذاشتن مقداری از یخ داخل دهان، شدت تهوع و استفراغ را کم میکند. شربت زنجبیل هم نقش موثری در بهبود این حالت در بیماران و حتی درمان ویار حاملگی در زنان باردار دارد.»
دکتر
رضا راست منش تاکید کرد:«غذاهای فرد مبتلا به تهوع و استفراغ باید به شکل
مایعات گرم و مغذی مانند سوپ، آب گوشت یا آب مرغ باشد وباید سوپ بیمار را
از سبزیجات رنگارنگ مانند جعفری، نخود فرنگی، هویچ و سیب زمینی پرکرد.»