وی خاطر نشان کرد: با شروع طرح تحول نظام سلامت حدود ۱۰ میلیون نفر از اقشار محروم و کم درآمد جامعه تخت پوشش بیمه قرار گرفتند و از ۲۰ سال پیش تا کنون پوشش بیمه همگانی به صورت مصوبه قانونی بر عهده دولت بود که دولت یازدهم این کار را انجام داد.
وزیر بهداشت اظهار داشت: در وزارت بهداشت تعداد زیادی از نیروهای انسانی بازنشسته شدند و نیاز به استخدام نیروی جدید داشتیم که متاسفانه تا به حال با این درخواست ما موافقت نشده و این باعث فشار به کادر درمانی وزارت بهداشت شده است.
هاشمی در خصوص درخواست مسئولان و نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی برای احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در این شهر گفت: برای ساخت این بیمارستان لازم است تا سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبار لازم را در بودجه سال ۹۵ ببیند.
وی افزود: ممکن است دولت به تنهایی نتواند ساخت این بیمارستان را انجام دهد بنابراین مردم و خیرین سلامت دزفول همان گونه که در ساخت مراکز بهداشتی و درمانی گذشته مشارکت کرده اند در ساخت این بیمارستان نیز باید کمک کنند چرا که ساخت یک بیمارستان با این تعداد تخت از سوی دولت ممکن است حتی ۱۰ سال زمان ببرد.
وزیر بهداشت تأکید کرد: متاسفانه در سالیان گذشته تنها ۳ تا ۳.۵ درصد بودجه عمرانی کشور را برای ساخت بیمارستان و مراکز بهداشتی و درمانی اختصاص می یافت که امیدواریم در آینده این میزان را افزایش دهند تا عقب ماندگی های طرح های حوزه سلامت کاهش یابد.
هاشمی با اشاره به اینکه اگر بناست تحولی صورت گیرد لازم است تصمیمات جهادی از سوی مسئولان و سیاست گذاران به منظور کاهش مشکلات مردم گرفته شود، گفت: در حال حاضر مشکلات زیادی در خصوص ساخت بیمارستان و تخت بیمارستانی داریم اما وظیفه وزارت بهداشت تربیت نیروی انسانی برای مراکز بهداشتی و درمانی است.
وزیر بهداشت در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر وضعیت بیماری تب کریمه کنگو در کشور گفت: هیچ تهدیدی در این زمینه وجود ندارد و مردم نگرانی از این بابت نداشته باشند ضمن اینکه ورود این گونه بیماری ها رهاورد همسایگان ماست که خوشبختانه با همکاری های بین بخشی از طریق وزارت بهداشت، وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هیچ تهدیدی در خصوص بیماری های واگیر وجود ندارد.