کد خبر: ۷۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۰ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - 2015August 10
شفا آنلاین>سلامت>کتاب فهرست داروهاي ايران توسط «شوراي بررسي و تدوين داروهاي ايران» تدوين و روزآمد شده و آماده اهداي رايگان به پزشکان است.
به گزارش شفا آنلاین،کتاب فهرست داروهاي ايران که به همت دکتر شکوفه نيکفر و توسط «شوراي بررسي و تدوين داروهاي ايران» تدوين و روزآمد شده است، حاوي داروهايي است که براي تامين نيازهاي دارويي بيماران کشور ضروري است. اين فهرست که با مشارکت متخصصان گروه‌هاي مختلف پزشکي تدوين شده است، به صورت ادواري و در جلسات ماهانه شورا روزآمد مي‌شود.

به همين منظور همکاران مي‌توانند با مراجعه به سايت سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي از آخرين تغييرات اين فهرست مطلع شوند. از آنجا که تجويز، توزيع و فروش داروهاي خارج از «فهرست داروهاي ايران» طبق قوانين و مقررات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و سازمان نظام پزشکي جمهوري اسلامي ايران تخلف پزشکي محسوب مي‌گردد، سازمان غذا و دارو موظف است به‌صورت ادواري فهرست داروهاي ايران و تغييرات آن را به اطلاع تجويزکنندگان داروه برساند.

در همين راستا اين کتابچه که حاوي فهرست الفبايي و دسته‌بندي باليني و آناتوميکي(ATC) داروهاي موجود در فهرست داروهاي ايران تا تاريخ اسفندماه 1393 است، توسط دبيرخانه شوراي بررسي وتدوين داروهاي ايران تدوين شده و به صورت رايگان از طريق روابط عمومي سازمان، در اختيار همکاران پزشک، داروساز و ساير حرفه‌هاي پزشکي قرار مي‌گيرد. لازم به ذکر است از آنجا که بنا به دلايل متعددي ممکن است تعدادي از داروهاي اين فهرست به صورت مقطعي در بازار دارويي کشور موجود نباشند، همکاران مي‌توانند جهت اطلاع از آخرين وضعيت بازار دارويي کشور با مراکز اطلاع‌رساني دارويي مستقر در سازمان غذا و دارو و يا معاونت‌هاي غذا و دارو دانشگاه‌هاي علوم علوم پزشکي تماس حاصل نمايند.
گفتني است، رسول ديناروند، معاون وزير و رئيس سازمان غذا و دارو در مقدمه اين کتاب آورده است: «کتابچه حاضر حاوي فهرست داروهاي قابل تجويز و مصرف در ايران است که به تاييد شوراي بررسي و تدوين داروهاي ايران تا تاريخ 30 بهمن سال 93 رسيده است و در بازار دارويي ايران قابل دسترسي است. شوراي مذکور و کميته‌هاي تخصصي مربوطه مرکب از اساتيد و متخصصان صاحب‌نظر در رشته‌هاي مختلف پزشکي و داروسازي هستند که در جلساب با بررسي پيشنهادات ارائه شده براي حذف برخي از اقلام و يا اضافه نمودن داروهاي جديد اخذ تصميم مي‌نمايند.»


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: