شفا آنلاین - سرطان سینه یکی از سرطان های شایع در بانوان است که برای ریشه کردن آن می توان با یک تغذیه مناسب و برنامه ریزی شده درصد شیوع این سرطان را کاهش داد.
به گزارش شفا آنلاین ،فاطمه زراتی، کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف روزانه زیتون از ابتلا افراد به امراض قلبی و سرطان جلوگیری می کند.
وی افزود: در صورت در دسترس نبودن میوه زیتون افراد می توانند از روغن زیتون نیز استفاده کنند زیرا تمام خواص زیتون در روغن آن نهفته است.
زراتی اظهار داشت: روغن زیتون دارای مواد شیمیایی گیاهی می باشد که کاهش کلسترول را به همراه دارد.
وی تصریح کرد: روغن زیتون می تواند از سرطان سینه، کولون سکته به خاطر وجود میزان زیادی آنتی اکسیدان جلوگیری کند.
زراتی 65 تا 80 درصد از مخلوط زیتون را اولئیک، لیئولئیک اسید و پالمیتیک اسید دانست.