کد خبر: ۷۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۰۴ مهر ۱۳۹۲ - 2013September 26
شفا آنلاین - سرطان سینه یکی از سرطان های شایع در بانوان است که برای ریشه کردن آن می توان با یک تغذیه مناسب و برنامه ریزی شده درصد شیوع این سرطان را کاهش داد.  
به گزارش شفا آنلاین ،فاطمه زراتی، کارشناس ارشد تغذیه  گفت: مصرف  روزانه زیتون از ابتلا افراد به امراض قلبی و سرطان جلوگیری  می کند.   وی افزود: در صورت در دسترس  نبودن میوه زیتون افراد می توانند از روغن زیتون نیز استفاده کنند زیرا  تمام خواص زیتون در روغن آن نهفته است.    زراتی اظهار داشت: روغن زیتون دارای مواد شیمیایی گیاهی می باشد که کاهش کلسترول را به همراه دارد.   وی تصریح کرد: روغن زیتون می تواند از سرطان سینه، کولون سکته به خاطر  وجود میزان زیادی آنتی اکسیدان جلوگیری کند.    زراتی 65 تا 80 درصد از مخلوط زیتون را اولئیک، لیئولئیک اسید و پالمیتیک اسید دانست. 
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: