کد خبر: ۶۹۶۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۹ - ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - 2013September 25
شفا آنلاین -ذرت مكزيكي بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.
به گزارش شفا آنلاین ؛ يك كارشناس تغذيه در يزد هشدار داد: مصرف ذرت مكزيكي در صورت کاهش مقدار روغن و نمک میان وعده غذايي مناسبي است. ناهيد برخورداري با تاكيد بر اين كه افراد چاق و مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی ذرت مکزیکی را محتاطانه مصرف کنند، گفت: اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی می‌شود، این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است. اين كارشناس تغذيه توصيه كرد: بهتر است این ماده غذایی بدون نمک و یا خیلی کم نمک تهیه شود و به جای کره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود. وي افزود: تولیدکنندگان این ماده غذایی، با رعایت نکات بهداشتی مانع به خطر افتادن سلامت مردم شوند
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: