کد خبر: ۶۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - 2013September 22
شفا آنلاین - یک کارشناس تغذیه گفت: کمبود برخی ویتامین‌ها مانند آ و ب موجب بروز لکه‌های پوستی می‌شود اما نوع لکه‌های ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین‌ها متفاوت است.
به گزارش شفاآنلاین ، بهنام گشتی زاده  با اشاره به اینکه علت اصلی ایجاد لکه‌های تیره رنگ بر پوست ناشی از مشکلات کبدی است، اظهار کرد: تغذیه نادرست در ایجاد مشکلات کبدی نقش مهمی دارد.   وی با اشاره به اینکه مصرف غذاهای تند و ادویه دار احتمال ایجاد لک‌های پوستی را افزایش می‌دهد،‌ اضافه کرد: در برخی افراد مصرف غذاهای ادویه دار و تند عامل ایجاد مشکلات کبدی است و توصیه می‌شود مصرف این غذاها در رژیم غذایی کاهش یابد.   وی با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در جلوگیری از بروز انواع بیمارهای گفت: به غیر از بیماری‌های که ناشی از مشکلات ارثی و ژنتیکی است تغذیه نادرست را می‌توان عامل بسیاری از بیماری‌ها عنوان کرد.   این کارشناس تغذیه با بیان اینکه رابطه ایجاد برخی از لکه‌های پوستی و تغذیه نادرست به لحاظ علمی اثبات شده است،‌ تصریح کرد: کمبود برخی ویتامین‌ها مانند ویتامین آ و ب نیز موجب ایجاد این لکه‌ها می‌شود اما نوع لکه های پوستی ایجاد شده بر اثر کمبود ویتامین‌ها متفاوت است.   گشتی زاده با اشاره به لزوم گنجاندن سبزیجات و میوه در وعده‌های غذایی گفت: هویج منبع غنی از ویتامین آ است هم چنین با مصرف انواع کلم و یا هلو می‌توان لکه های پوستی که به دلیل کمبود ویتامین‌های ایجاد شده را درمان کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: