کد خبر: ۶۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۲ - 2013September 20
شفا آنلاين -پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با توصیه به استفاده از میوه‌ها و سبزیجات برای دستیابی به وزن ایده‌آل، هشدار داد: چاقی خطر ابتلا به سرطان‌هایی مانند روده بزرگ، کلیه و مری را افزایش می‌دهد.
به گزارش شفا آنلاين ،دکتر احمد رضازاده‌مافی با بيان اين مطلب، افزود: اگرچه هیچ ماده غذایی مشخصی نمی‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، اما می‌توان با کاربرد ترکیب مناسبی از مواد غذایی این خطر را کاهش داد. وی ادامه داد: ایجاد موازنه در رژیم غذایی با مصرف دو سوم مواد غذایی گیاهی و حداکثر یک سوم مواد غذایی حیوانی، از جمله راه‌کارهای پیشگیری از خطر ابتلا به سرطان است. این پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی با اشاره به بالا بودن ترکیبات مغذی موجود در میوه‌ها و سبزیجات، عنوان کرد: میوه‌ها و سبزیجات پررنگ‌تر، حاوی میزان بیشتری از مواد مغذی هستند. رضازاده‌مافی تصریح کرد: "فولات" نیز ویتامین مهمی برای محافظت از بدن در برابر سرطان‌های کولون، رکتوم و پستان است. پزشک متخصص آنکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: مواد غذایی مانند گندم سبوس‌دار، ذرت غنی شده، تخم‌مرغ، اسفناج و کاهو حاوی "فولات" بوده و به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک می‌کند. وی اضافه کرد: دانه آفتابگردان، آب پرتقال، خربزه، توت‌فرنگی، لوبیا و مارچوبه دیگر منابع تامین فولات هستند.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: